Ana Sayfa Duyurular Online Eğitim: ”Yeni Dünya Düzeninde Sürdürülebilir Kurumsallaşma” 04.02.2021

Online Eğitim: ”Yeni Dünya Düzeninde Sürdürülebilir Kurumsallaşma” 04.02.2021

417
0
      Yeni Dünya Düzeninde Sürdürülebilir Kurumsallaşma Online Eğitimi
                                              04 Şubat 2021
                                                14:00-15:30

Yeni dünyada “insan ve organizasyonlar” açısından yaşadığımız değişimler pandemi ile hızlandı. Yetenekten, müşteriye ulaşmaya kadar her alandaki rekabet, hız ve yenilikçilik gerektiriyor.

Eğitimimizde organizasyonlarımızı yapılandırırken kurduğumuz sistemler, kurumsallaşma, ağırlaşma ve yavaşlama, yeniden çevikliği kazanılması, insan ve organizasyon açısından değerlendirilecektir.

25 yıldır insan, organizasyonlar, kültür ve değişim üzerine çalışan İdil Türkmenoğlu hazırlamakta olduğu son kitabından da ön-paylaşımlar yaparak alışkanlıklarımıza meydan okuyacak.

Eğitim 04 Şubat 2021 tarihinde 14:00–15:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak webinar günü katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda webinarın yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Eğitim Yeri: Online / Zoom

Ücret ve Kayıt:
Katılım ücretsizdir.

Eğitimci: İdil Türkmenoğlu – CHRO/Yönetici, Yazar, Danışman, Konuşmacı, Öğretim Görevlisi

Boğaziçi İşletme Bölümü’nden mezun. Doğuş Grubu’nda Garanti Bankası, Garanti Sigorta, Humanitas ve NTV Yayın Grubu’nda İK, Eğitim ve Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. Bank of America’da iş üzerinde eğitim gördü ve Wharton’da Stratejik İK sertifikasını aldı.  Boyner Grup’a 2001’de Benkar’la geçti. Daha sonra Beymen’in İK ve Eğitimini yönetti. 2003-2005 arasında sabbatical yaptı, University of Michigan’da Pozitif Yönetim’in çalışmalarına katıldı.

2005-2011 arasında Boyner Holding İK ve İletişim Koordinatörü olarak çeşitli gelişim projelerini yürütmek üzere esnek zamanlı çalıştı. Aynı zamanda Prof.Üstün Dökmen’in ekibinde danışmanlık/eğitim projelerinde yer aldı. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Uygulamalı Psikoloji lisansüstü çalışmasını tamamladı, sırasıyla İstanbul, Yeditepe ve Koç Üniversitelerinde ders verdi. Şimdi Boğaziçi’nde derslerine devam ediyor. 2011’de full time olarak Boyner Grup’a geri dönen Türkmenoğlu, 2014’ten 2018 Şubat ayına kadar Boyner Grup’ta İnsan Kaynakları, Kurumsal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik’ten Sorumlu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Bugün Kültür ve Organizasyonlar üzerine danışmanlık yapıyor. Yönetim Kurulları Bağımsız Üyesi.

Çeşitli internet sitelerinde, Boğaziçi’nde, Cosmopolitan’da ve Milliyet’te köşe yazıları yayımlandı. İlk kitabı “Ofis Hikayeleri” Kasım 2005’te Epsilon’dan, sekizinci baskısı yapılan “Pozitif Yönetim” Elma’dan yayımlandı. Yine Elma’dan “Kurumsal İç İletişim” ve Işıl Taysever ile birlikte yazdıkları “Torpil Değil Networking” 2019’da yayımlandı. Çocuk Genç Sanat Tiyatro adlı sosyal girişimin ortak yöneticilerinden.

Sektörel birçok ödülün sahibi, ayrıca 50 CHRO arasında. PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği) ve ÖSGD (Özel Sektor Gönüllüler Derneği) ve Global Compact Türkiye Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. SHRM (Society of Human Resources Management), IPPA (International Positive Psychology Association) ve Tiyatro Kooperatifi üyesi.


Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikE-Defter yükleme tarihlerini nereden güncelleyebiliriz?
Sonraki İçerikİhracat Ocak – Aralık döneminde %3,3 oranında artarak 1,1 milyar dolar oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz