Ana Sayfa SGK Tek ortaklı A.Ş.’deki bir çalışan, bu tek ortağın şahıs firmasına 16-nakil koduyla...

    Tek ortaklı A.Ş.’deki bir çalışan, bu tek ortağın şahıs firmasına 16-nakil koduyla geçiş yapabilir mi?

    238
    0

    Anonim Şirkette %88 hissesi bulunan bir ortağın ayrıca bir şahıs işletmesi bulunmaktadır. Bu Anonim Şirkette çalışan bir işçi %88 hissesi bulunan ortağın şahıs işletmesine 16 kod ile çıkış verilerek nakil olarak geçiş yapabilir mi?

    Farklı tüzel kişilikler olup işçi çıkış ve girişi yapılmalıdır


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerik2006 girişli EYT kapsamında işten çıkışı yapılıp, tekrar işe alınan işçide izin süresi nasıl hesaplanmalıdır?
    Sonraki İçerikNakden veya mahsuben ödenmeyen geçici vergi KV beyannamesinden indirilmez

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz