Ana Sayfa Duyurular Online Eğitim: Sosyal Platformlarda Marka Kimliği Yaratma 24 Eylül 2021

Online Eğitim: Sosyal Platformlarda Marka Kimliği Yaratma 24 Eylül 2021

418
0

Sosyal Platformlarda Marka Kimliği Yaratma Online Eğitimi

24 Eylül 2021
14:00-16:00
İnternet, bir yandan marka yöneticilerine yeni görevler ekleyen, diğer taraftan pazarlama ve markalaşma için benzersiz fırsatlar sunan bir veri aktarım kanalıdır. Bu bağlamda günümüzde giderek daha fazla şirket dijital pazarlama ve dijital markalaşma alanındaki yeni teknolojileri, ürün ve hizmetlerin imajını ve markasını yaratmanın, geliştirmenin ve tanıtmanın ana yollarından biri olarak kullanmaktadır. Bugün, birçok marka için dijital marka tanıtımı şirket faaliyetleri için önemli yerdedir. Bu süreçte sosyal medya kullanımının yaygınlaşması tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesinde güçlü bir araç olmaya başlamıştır. Artık markalar dijitalleşmeye başlamakta, dijital ortamda yürütülen projelerin daha karlı olduğunu düşünmektedirler.
Eğitimde Dijital platformların kurallarını, motivasyonlarını işimize uygun kullanımlara göre seçimlerini öğrenecek ve bu kurallar ile marka yaratma konusunda temel bilgileri edinebileceğiz.

Eğitim İçeriği
• Marka kimliği nedir?
• Marka kimliği ve dijital dünya
• Hangi sosyal medyayı seçmelisiniz?
• Görsel tasarım
• İçerik yönetimi, basit ve kolay gönderiler yazma

Eğitim 24 Eylül 2021 tarihinde 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde, eğitim günü katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.

Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Eğitim Yeri: Online / Zoom

Ücret ve Kayıt:
Eğitime katılım ücretsizdir.

Eğitmen: Güliz Aksoy
Kurumsal Ormanda Başarı Kuralları, Reklam, Dijital İletişim, Sosyal Medya Stratejileri ve İlkeleri, Marka Tanıtım Stratejileri Pazarlama İletişimi İlkeleri ve İş Hayatında Hikayeleştirme alanlarında  danışmanlık ve eğitim programları  yöneten Güliz Aksoy, interaktif tartışmalar ve rehberli grup proje çalışmaları ile birlikte resmi dersleri  de kapsayan öğretim ve sertifika programlarını yönetir.
Aksoy telekomünikasyon, otomotiv, enerji, dondurma, şekerleme, alkolsüz içecekler, kişisel bakım ve yumuşak doku hijyen ürünleri gibi önde gelen küresel ve yerel markaların 24 yıl profesyonel pazarlama iletişimi ve reklam faaliyetleri yöneticiliklerinde bulundu. Markaların özellikle “hikâye oluşturma ve anlatma” süreçlerinde ciddi çalışmalara imza atmasının yanı sıra günümüz tüketicilerinin yaşam tarzları ve motivasyonları konularında, farklılaşmış ve kalıcı markalar yaratmak üzere, kurum profesyonellerine destek olabilecek bir “bilgi ekosistemi” oluşturulmasının mimarisi üzerinde de çalışıyor.
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Aksoy, sertifikalı eğitim koçluğu hizmetinin yanı sıra  BUMED, Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Kadir Has Üniversitesi  Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Sosyal Medya Akademisi Program  Koordinatörlüğü, Galatasaray Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Yeni  Medya Sertifika programı koordinatörlüğü ve Haliç  Üniversitesi İletişim Eğitimleri program koordinatörlüğü görevlerini de yerine getirirken Way Turkey Kuluçka Merkezi, Workin’incubation ve İTÜ Çekirdek’de  startUp’lara  mentorluk ve danışmanlık da veriyor.

Kaynak: İSO
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikKüresel Ekonomideki Hızlı Canlanma Avusturya’da Fiyat Artışına Neden Oldu
Sonraki İçerikYıl içerisinde aynı işyerine tekrar girişi yapılan personelin kümülatif vergi matrahı sıfırdan başlayabilir mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz