Ana Sayfa Çalışma Hayatı Kısa çalışma ödeneği alan personelin aynı zamanda sağlık raporu kullanırsa SGK bildirimi...

    Kısa çalışma ödeneği alan personelin aynı zamanda sağlık raporu kullanırsa SGK bildirimi hangi kod ile yapılır?

    648
    0

    Çalışanlarımızdan biri 19/10/2020’de covid-19 tedavisi için özel bir hastaneye yattı. 10 gün yoğun bakımda 5 gün de normal odada olmak üzere 15 gun hastanede yatarak tedavi gordu. 16.gün taburcu oldu. Eve çıktığında 10 gün de evde dinlenmesi gerektiği söylendi. SGK ISVEREN sitesindeki raporundaki bilgiler şu şekildedir.

    Hastaneye yatış:19/10/2020

    Hastane çıkış:03/11/2020

    Rapor baslama:04/11/2020

    Rapor bitiş:10/11/2020  

    SGK Ekranındaki raporda bir de 19/10/2020 ile ????? tarihleri arasında çalışmamıştır deniyor. Ben burada raporu onaylarken tarihi olarak ne yazmam lazım?

    İşçinin e-işgöremezlik belgesi ile sgk e-iş göremezlik ekranı uyumludur. Bu iki veri üzerinden işlem yapınız.

    Aldığı istirahat raporu öncesi 10 gün kçö’den faydalanan personel, ay içerisinde 10 gün istirahat raporu almıştır. Rapor sonrası personelin e-devlet ekranı İŞKUR tarafından KÇÖ gün sayısı 7 gün olarak güncellenmiştir. Bugün sayılarına dayanılarak, personelin aylık bildirge eksik gün sayısı ne olmalıdır?

    27 kod ile kçö + rapor bildirim gün sayısı girilmelidir.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİzmir’de meydana gelen depremin ardından kira ve taşınma yardımı süreci başlatıldı 
    Sonraki İçerikTürk Bankacılık Sektörünün aktif büyüklüğü Eylül 2020 döneminde bir önceki yıl sonuna göre %33,7 artarak 6.004 milyar TL oldu

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz