Dikkat! Fırsat Kaçıyor

1069
0

Dikkat! Fırsat Kaçıyor | Emre Soyer | TEDxIstanbul

 

Hayatınızın fırsatını nasıl yaratırsınız?

Davranış bilimci Emre Soyer bizi dünya çapında başarılı olmuş Apple ve Google gibi girişimlerin, Internet ve Harry Potter gibi fikirlerin başlangıcına götürüyor.

Sanılanın aksine fırsatların ve başarının günümüzde ne kadar öngörülemez olduğunu gösteriyor.

Bu bilinmezlikle mücadele etmek için kullanabileceğimiz girişimci ve davranışsal stratejiler öneriyor.

Dikkat edin, herşey göründüğü gibi olmayabilir.

Emre Soyer, Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde algı, akıl yürütme, karar alma, girişimcilik ve yaratıcılık konularında araştırma yapıyor, eğitim veriyor, projeler yürütüyor.

Davranış bilimi doktorasını 2012 yılında Pompeu Fabra Üniversitesi’nden aldı.Öncesinde Nottingham, Koç ve Bocconi Üniversite’lerinde ekonomi üzerine eğitim gördü. Eğitim süreci boyunca sosyal girişimcilik projeleri yarattı ve yönetti.

Harvard Business Review ve MIT Sloan Management Review’da yazıları yayınlanan Dr. Soyer’in, deneyimin kararlara olumsuz etkileri üzerine bir TEDx sunumu bulunuyor.


Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=Z4Jz36D8LKY&list=PLU6ixkJyxZir0jsscF-SeEmewG2N0FnMQ&index=29
Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


BENZER İÇERİKLER


 

Önceki İçerikLimited Şirketlerde Şirket Sözleşmesi Değiştirilmesi İşlemi Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikLimited Şirketlerde Tasfiye Hangi Hallerde Olur?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz