Ana Sayfa Duyurular Buzağı Destek Başvuru ödemeleri e-Devlet üzerinden yapılmaya başlandı

Buzağı Destek Başvuru ödemeleri e-Devlet üzerinden yapılmaya başlandı

485
0

BUZAĞI DESTEK BAŞVURU ÖDEMELERİ E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILABİLECEK

Coronavirüs (Covid19) salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek maksadıyla Buzağı Destek Başvuru ödemeleri e-devlet üzerinden yapılmaya başlandı.

2020’yi dijitalleşme yılı olarak ilan eden Tarım ve Orman Bakanlığı çiftçi, vatandaş ve firmalara yönelik tüm iş ve işlemlerini “e-tarım” portalında tek çatı altında toplamıştı. Şimdi ise tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınına karşı il ve ilçe müdürlüklerindeki yoğunluğun azaltılması için Tarım ve Orman Bakanlığı yeni bir adım daha attı.

Bu çerçevede “Buzağı Destekleme Hizmet Bedeli” tahsilatı ve örgütlü olmayan yetiştiricilerin Buzağı Destekleme Başvurusu işlemlerinin elektronik ortamdan yapılabilmesi için “edevlet.tarbil.gov.tr” adresi üzerinden “Buzağı Destekleme Başvurusu Ödemesi” modülünü devreye aldı.

Bir dakika gibi kısa bir sürede Buzağı Destekleme Başvuru ödemesi yapmak isteyen gerçek ya da tüzel kişi “Buzağı Destekleme Başvurusu” ödemesini edevlet.tarbil.gov.tr adresi üzerindeki ilgili modülden kredi kartı ile yaptıktan sonra, başvuru işlemi yetkili memur tarafından kontrol edilecek ve işlem tamamlanacak.

Üretilen bu elektronik başvuru sayesinde gerçek veya tüzel kişiliğin il ve ilçe müdürlüklerine şahsen başvuru yapmasına gerek kalmayacak.

Tarım ve Orman Bakanlığının diğer sistemleri ile bütünleşmiş olacak şekilde tasarlanan bu sistem ile Buzağı Destekleme Başvurusu yapmak isteyen kişiler, T.C. kimlik numaraları ile e-devlet üzerinden doğrulanacak.

Kimlik doğrulaması yapılmayan kişinin başvuru yapmasına izin verilmeyecek.


Kaynak: T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikVergi mükellefi olmayan kişilere düzenlenecek serbest meslek makbuzunda stopaj hesaplanır mı?
Sonraki İçerikİnşaat sözleşmesinde uygulanacak damga vergisi oranı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz