Ana Sayfa SGK 7256 sayılı kanun ile SGK teşvikleri uzatıldı mı?

    7256 sayılı kanun ile SGK teşvikleri uzatıldı mı?

    Önceki işyerinde teşvikten faydalanan personelin kalan süreleri yeni iş yerinde kullanılabilir mi?  

    887
    0
    Kasım ayı muhsgk bildiriminde bulunacağım. Sgk teşvik tanımlama 7252 4447/geçici 26. Madde kçö-nüd yararlananlar personeller için kasım ayı için teşvik tanımlama yapacağım. 
    Teşvik tanımlama sorguladığımda teşvik süresi 31.12.2020 tarihinde sona ermiştir ibaresi geliyor. Geçen hafta 18 kasımda başka işveren için tanımlama yapmıştım. Teşvikler sona mı erdi?

    Teşvikler devam etmektedir. 7256 sayılı kanun ile süreleri uzatılmıştır.

    Bir firmada 17103 teşvikten faydalanan 2 personel var. İşveren ekranında bunlardan birinin teşvik başlangıç tarihi işe girdiği tarihten 3 sonraki dönem iken, bir diğerinde teşvik başlangıç tarihi işe girdiği dönem olarak gözükmekte. Hatalı teşvik sorgulamada da herhangi bir şey çıkmıyor ve beyanlarda sorunsuz verilmiş. Bu konuda bilgi alabilir miyim?

    İkinci kişi muhtemelen önceki iş yerinde 17103 sayılı kanundan yararlanıyordu ve sizin işyerinizde teşvik devamı sözkonusudur.


    Kaynak: İSMMMO
    Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


    Önceki İçerikİSO Online Eğitim: Sürdürülebilir Mali Yönetim 7 Aralık 2020
    Sonraki İçerikTemel mal fiyatları Ekim ayında %3,29 oranında arttı, grup yıllık enflasyonu 0,41 puan yükselerek %12,09 oldu

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz