Ana Sayfa Vergi Üç aylık muhtasar beyanname veren bir mükellef ekim ayında yapmış olduğu kar...

Üç aylık muhtasar beyanname veren bir mükellef ekim ayında yapmış olduğu kar dağıtımına ilişkin vergi kesintisini kaçıncı dönem muhtasar beyannamesinde bildirecektir?

Üç aylık muhtasar beyanname veren bir mükellef ekim ayında yapmış olduğu kar dağıtımına ilişkin vergi kesintisini kaçıncı dönem muhtasar beyannamesinde bildirecektir?

550
0

3 aylık muhtasar mükellefiyeti olan şirkette kar dağıtımında Ekim 2019’da ödenen kar dağıtımı 3.Dönem muhtasarda mı yoksa 4.dönem muhtasarda mı bildirilir?

4.Dönem muhtasar beyanname ile beyan edilecek ve 26 Ocak 2020 tarihine kadar ödenecektir.


Kaynak: İsmmmo
Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen içerikte yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Logomuhasebe karen ltd veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgi, tablo, görsel, görüş ve diğer türdeki tüm içeriklerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.


Önceki İçerikPersonellerin kendileri yaptırdıkları hayat sigortaları ücret bordrosunda işleme alınabilir mi?
Sonraki İçerikKamyonet satışında KDV oranı nedir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz