Ana Sayfa Ülkeler Bitcoin İsrail’de Yasaklanacak mı?

Bitcoin İsrail’de Yasaklanacak mı?

1474
0

İsrail Menkul Kıymetler Kurumu (ISA) başkanı Shmuel Hauser, ISA yönetim kuruluna bir teklif sunacağını söyledi.

Yapacağı teklifte, asıl iş alanı kriptopara olan şirketlerin Tel Aviv Borsası (TASE)’ye dahil olmasına izin verilmemesi. Bu teklifin sebebinin Bitcoin ve diğer kripto para fiyatlarındaki belirsizlik ve yatırımcıların zarar görmemesi olduğu söyleniyor.

Başbakan Netenyahu’nun artan Bitcoin fiyatları nedeniyle blokzincir teknolojisinin gelecekte bankaları zarara uğrtacabileceğini ileri sürmesiyle beraber İsrail Merkez Bankası dijital para çıkarmaya hazırlanıyor. Bu kriptopara sistemi tam olarak açıklanmamakla beraber, akıllı telefon aracılığıyla kullanılacağı konuşuluyor.

Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

Önceki İçerikİSMMMO 2018 Yılında Kullanılacak Defterlerin 29.12.2017 Tarihine Kadar Noterlere Onaylatılması Gerektiğini Duyurdu
Sonraki İçerikUluslararası Koruma Başvuru Sahipleri Çalışma İzni İçin Başvuru Yapabilir Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz