Ana Sayfa Çalışma Hayatı 10 Bin Dolar’dan Az Sermayeyle Başlayabileceğiniz 5 İş

    10 Bin Dolar’dan Az Sermayeyle Başlayabileceğiniz 5 İş

    1028
    0

    Entrepreneur’e göre, 10,000$’dan az sermayeyle başlayabileceğiniz 5 iş:

    Evde Bakım:Bu hizmet refakat etmeyi, yemek hazırlamayı, ilaç hatırlatmayı, ev işlerini, alışverişe gitmeyi ve kişisel ihtiyaçlarla ilgilenmeyi içeriyor. Yaşlıların dışında annelere, engelli bireylere ve iyileşme sürecindeki hastalara bakabilirsiniz. Güvenilir ve şefkatli biri bu alanda başarılı olacaktır.”

    İmaj Danışmanı: “İmaj Danışmanı olarak, insanların dolaplarını yenileyebilir, imajlarını analiz edip geliştirebilir, görgü kurallarını öğretebilir ve daha iyi iletişim kurmaları için gereken yetenekleri öğreterek yardımcı olabilirsiniz. İnsanlarla bağlantı kurarak işinizi tanıtın.”

    Makyaj Uzmanı
    “Düğünler, film ve TV çekimleri, iş görüşmeleri gibi özel durumlarda insanlara makyaj yapabilirsiniz. Esnek saatlerde, tam zamanlı ya da serbest çalışabilir, müşterinizin bulunduğu yere seyahat edebilirsiniz. Bağımsız çalışabilir ya da kuaför, spa ya da güzellik salonlarıyla anlaşabilirsiniz. Kozmetik firmalarıyla ya da düğün ve etkinlik planlamacılarla ortaklaşa çalışabilirsiniz.”

    Kişisel Fitness Antrenörü
    “Kişisel antrenör olarak çalışabilirsiniz. Yoğun çalışan yöneticilere, çocuklara, engelli bireylere, annelere, ya da yaşça büyük bireyleri eğitebilirsiniz. İnsanları evlerinde ya da ofislerinde çalıştırın. Kendi fitness stüdyonuzu açın. Müşterilerin kişisel ihtiyaçlarını karşılayabilecek programlar oluşturmanın dışında beslenme koçluğu da yapabilirsiniz. Fitness klüpleri, hastaneler, oteller, spalar, kamp ve okullarda eğitim verebilirsiniz.”

    Etkinlik, Parti & Düğün Planlamacısı
    Etkinlik ve parti planlamasında düğün, doğum günü, mezuniyet, ödül töreni gibi çeşitli günlerde organizasyondan sorumlu olabilirsiniz. Davetiyeler, mekan, dekorasyon, menü seçimi ve diğer konularda tüm ayarlamaları yapmanız gerekiyor. Ürünleri ve hizmetlerine güvendiğiniz şirketlerle işbirliği yaparak organizasyonu yapın. Müzik, mekan, çiçekler ve krizleri çözmek de sizin sorumluluğunuzda.

    Kaynak: Entrepreneur
    Yasal Uyarı: Bu yazıdaki bilgiler sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme amacı güdülmemiştir. Konu ile benzerlik gösterse de her işletmenin kendi özel şartları nedeniyle farklı durumları olabilir. Bu nedenle, bu yazıda belirtilen bilgilerden yola çıkarak işletmenizi etkileyecek herhangi bir karar alıp uygulamaya geçmeden önce, uzmanına danışmanız menfaatiniz gereğidir. Muhasebenews veya ilişkili olduğu kişi veya kurumlardan hiç biri, bu belgede yer alan bilgilerin özel veya resmi, gerçek veya tüzel kişi, kurum ve organizasyonlar tarafından kullanılması sonucunda ortaya çıkabilecek zarar veya ziyandan sorumlu değildir.

    Önceki İçerikGE’nin Türkiye’de Başarı Hikayesi
    Sonraki İçerikNobel Ekonomi Ödülü Sahibini Buldu!

    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz